Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κτηνωδία! Σκότωσε με μπαστούνι 6 πιγκουίνους που απειλούνται με εξαφάνιση

Κτηνωδία! Σκότωσε με μπαστούνι 6 πιγκουίνους που απειλούνται με εξαφάνιση

Αδιάφορος εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Joshua Leigh Jeffrey. Δεν φάνηκε να έχει τύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Ήταν την Πρωτοχρονιά του 2016 που χτύπησε μέχρι θανάτου με μπαστούνι 6 πιγκουίνους που απειλούνται με εξαφάνιση στην παραλία SUlfur.

Καταδικάστηκε για τις πράξεις του και του επιβλήθηκε πρόστιμο μόλις 45 λιρών και 49 ωρών κοινοτικής εργασίας. To ABC ανέφερε πως βρέθηκαν 9 πιγκουίνοι νεκροί, αλλά δεν έγινε γνωστό πώς πέθαναν τα άλλα τρία πουλιά.

Ο δικαστής είπε ότι τα κατάγματα στα κεφάλια των πιγκουίνων ήταν συμβατά με τραύματα που προκλήθηκαν από παρατεταμένη επίθεση με μεγάλη δύναμη. Η αποτρόπαιη επίθεση κράτησε αρκετά λεπτά.

Χωρίς τύψεις στο δικαστήριο

Ήταν ένας ντόπιος που άκουσε τον θόρυβο από κοντινό κάμπινγκ και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε ανακάλυψε τους 6 νεκρούς πιγκουίνους. Περιέγραψε τη συμπεριφορά του 20χρονου σκληρή και είπε ότι τα μικρά πουλιά ήταν εύκολος στόχος.

Ο 20χρονος δεν έδειξε να έχει τύψεις και εξακολουθεί να αρνείται την ενοχή. Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας που ξεκίνησαν από την παιδική του ηλικία.

Ο δικαστής έλαβε υπόψη στην απόφασή του μια ψυχολογική έκθεση που προσκόμισε ο δικηγόρος του 20χρονου. “Αυτή η απόφαση δεν θα σταματήσει τον επόμενο που θα κάνει το ίδιο έγκλημα κάποια στιγμή στο μέλλον”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις