Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

«Κύλησε» ο Τραμπ και βρήκε τον Μπολσονάρο – Αλληλοαποθέωση στην Οζάκα

«Κύλησε» ο Τραμπ και βρήκε τον Μπολσονάρο – Αλληλοαποθέωση στην Οζάκα
Φωτογραφία Reuters

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο δεν έχει κρύψει ποτέ τον θαυμασμό του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Από σήμερα, ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας μπορεί να είναι πολύ ευτυχισμένος, γιατί τον αποθέωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τραμπ και Μπολσονάρο συναντήθηκαν στην Οζάκα της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της G20 και το… παράκαναν με την αλληλοαποθέωση.

«Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος», είπε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, συγχαίροντας γι’ άλλη μια φορά τον πρώην αλεξιπτωτιστή (και θαυμαστή της χούντας) για «μία από τις μεγαλύτερες εκλογικές νίκες στον κόσμο». «Είναι πολύ καλός, είναι αληθινά αγαπητός από τον βραζιλιάνικο λαό», πρόσθεσε ο Τραμπ.

«Είμαι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές σας από πολύ καιρό τώρα, ακόμη και πριν από την εκλογή σας», απάντησε ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, επαναφέροντας ένα θέμα που είχε αναπτύξει εκτενώς κατά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο. «Υποστηρίζω τον Τραμπ, υποστηρίζω τις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζω την επανεκλογή σας», συνέχισε. Μόνο που δεν… ψηφίζει.

Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος φρόντισε να tweet-άρει (σ.σ. το twitter είναι αγαπημένο μέσο και των δυο) μια φωτογραφία του με τον Ντόναλντ Τραμπ για να δείξει πόσο κοντά είναι με τον Αμερικανό πρόεδρο.

https://twitter.com/jairbolsonaro/status/1144479756055744514

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις