Κόσμος

Κύπρος: 132 νέα κρούσματα κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν θάνατο και 132 νέα κρούσματα κορονοϊού σε σύνολο 36.863 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, το υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τη νόσο Covid-19 στην Κύπρο είναι 211, ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 31.644.

Επίσης, 112 ασθενείς με COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 33 σε σοβαρή κατάσταση. Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 0,36%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον από τον καρκίνο: «Η οικογένειά μας δεν θα άντεχε χωρίς εκείνη»
«Έχει περάσει τόσα πολλά, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Και ναι, ανυπομονούσε πολύ για αυτό το ταξίδι στην Ιταλία. Γι' αυτό χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν τόσο καλά»
Χαμογελαστοί η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ
Πεντάγωνο: Στη δημοσιότητα νέα αποχαρακτηρισμένα αρχεία για UFO με βίντεο και αναφορές για «φωτεινές σφαίρες»
Τα αρχεία αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολέμου, συνοδευόμενα από ηχητικά αποσπάσματα της αποστολής Apollo 12, όπου το πλήρωμα ανέφερε την παρουσία μυστηριωδών αντικειμένων στο διάστημα
Πεντάγωνο: Στη δημοσιότητα νέα αποχαρακτηρισμένα αρχεία για UFO με βίντεο και αναφορές για «φωτεινές σφαίρες»