Κόσμος

Κύπρος: 94 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Το τελευταίο 24ωρο στην Κύπρο ανακοινώθηκαν 94 νέα κρούσματα κορονοϊού με το ποσοστό θετικότητας να είναι 0,23%.

Δεν καταγράφηκε κανένας θάνατος και συνεπώς ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία παραμένει 547.

98 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 39 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 78.58% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

10 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 40.586 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test). Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 118.957.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Κλιμακώνεται ο φόβος για σύγκρουση ΗΠΑ και Ιράν – Δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για πλήγματα ο Τραμπ
Τη δυσαρέσκειά του για τις επαφές με την αντιπροσωπεία του Ιράν και την πορεία των διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ
Στρατιωτική άσκηση 5