Κόσμος

Κύπρος – Δολοφονίες: Βρέθηκε και δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Δύο τελικά βαλίτσες που πιθανόν να περιέχουν πτώματα εντοπίστηκαν στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Ο εντοπισμός έγινε από ρομποτική κάμερα. Αύριο Κυριακή θα ξεκινήσει η επιχείρηση της ανάσυρσής τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Κύπρος τις εξελίξεις με τον serial killer και τους φόνους που έχει διαπράξει. Κατά την σημερινή επιχείριση για εντοπισμό των πτωμάτων που ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι έριξε στο νερό μέσα σε βαλίτσες, εντοπίστηκαν από ρομποτική κάμερα τελικά δύο βαλίτσες στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης .

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα κατά την σημερινή επιχείρηση, βρέθηκαν δύο αντικείμενα τα οποία ομοιάζουν με αυτά που αναζητούνταν. Ο κ. Τράγκολας είπε ότι τα μέλη της ΕΜΑΚ σηματοδότησαν τα σημεία όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα ούτως ώστε αύριο γύρω στις 10:00 να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τις βαλίτσες όπου ο ύποπτος υποστηρίζει ότι τοποθέτησε τα πτώματα.

Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι απόψε αναμένονται τα αποτελέσματα για την ποιότητα του νερού καθώς αυτά είναι πολύ σημαντικά διότι θα κρίνουν το τι είδους στολή θα χρησιμοποιήσουν οι δύτες για να ανασύρουν τα αντικείμενα.

Στην σκηνή βρέθηκε νωρίτερα και υπό τη συνοδεία μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς ο οποίος υπέδειξε τα σημεία όπου πέταξε τα πτώματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μεταξάς είπε στους ανακριτές ότι τα πτώματα που τοποθέτησε στην βαλίτσα ανήκουν στην 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες στην 36χρονη Florentina και στην 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία.

Δεν βρέθηκε ούτε σήμερα η Sierra

Εξάλλου έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου για εντοπισμό της 6χρονης Sierra. Δύτες με ειδικό σκάφανδρο επιχείρησαν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο Μεταξάς ως τα σημεία όπου πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε. Πάντως ο Μάρκος Τράγκολας είπε ότι βρέθηκε ένα αντικείμενο που δεν συνάδει με το περιβάλλον της λίμνης και στάληκε για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του.

Πηγή: Politis.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεθυσμένη προκάλεσε τροχαίο στη Νότια Καρολίνα σκοτώνοντας 34χρονη λίγο μετά τον γάμο της - Βίντεο από την σύλληψη
Στο βίντεο φαίνεται με χειροπέδες να κλαίει και να ζητά από τους αστυνομικούς να καλέσει τον πατέρα της - «Κανείς δεν έχει αποδείξεις για οτιδήποτε έκανα» ακούγεται να λέει με θράσος
H 27χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα
CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ ψάχνει διέξοδο από τον πόλεμο στο Ιράν – «Περιορισμένες οι επιλογές των ΗΠΑ»
Ποια η στάση του Νταν Κέιν - Αυξάνονται οι Αμερικανοί αξιωματούχοι που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη του πολέμου και την μείωση των αποθεμάτων σε βασικά πυρομαχικά
Νταν Κέιν