Κόσμος

Κύπρος – Δολοφονίες: Βρέθηκε και δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Δύο τελικά βαλίτσες που πιθανόν να περιέχουν πτώματα εντοπίστηκαν στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Ο εντοπισμός έγινε από ρομποτική κάμερα. Αύριο Κυριακή θα ξεκινήσει η επιχείρηση της ανάσυρσής τους.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Κύπρος τις εξελίξεις με τον serial killer και τους φόνους που έχει διαπράξει. Κατά την σημερινή επιχείριση για εντοπισμό των πτωμάτων που ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε ότι έριξε στο νερό μέσα σε βαλίτσες, εντοπίστηκαν από ρομποτική κάμερα τελικά δύο βαλίτσες στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης .

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα κατά την σημερινή επιχείρηση, βρέθηκαν δύο αντικείμενα τα οποία ομοιάζουν με αυτά που αναζητούνταν. Ο κ. Τράγκολας είπε ότι τα μέλη της ΕΜΑΚ σηματοδότησαν τα σημεία όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα ούτως ώστε αύριο γύρω στις 10:00 να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τις βαλίτσες όπου ο ύποπτος υποστηρίζει ότι τοποθέτησε τα πτώματα.

Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι απόψε αναμένονται τα αποτελέσματα για την ποιότητα του νερού καθώς αυτά είναι πολύ σημαντικά διότι θα κρίνουν το τι είδους στολή θα χρησιμοποιήσουν οι δύτες για να ανασύρουν τα αντικείμενα.

Στην σκηνή βρέθηκε νωρίτερα και υπό τη συνοδεία μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς ο οποίος υπέδειξε τα σημεία όπου πέταξε τα πτώματα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Μεταξάς είπε στους ανακριτές ότι τα πτώματα που τοποθέτησε στην βαλίτσα ανήκουν στην 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες στην 36χρονη Florentina και στην 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία.

Δεν βρέθηκε ούτε σήμερα η Sierra

Εξάλλου έρευνες πραγματοποιήθηκαν σήμερα και στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου για εντοπισμό της 6χρονης Sierra. Δύτες με ειδικό σκάφανδρο επιχείρησαν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο Μεταξάς ως τα σημεία όπου πέταξε τη σορό της 6χρονης Sierra χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν οτιδήποτε. Πάντως ο Μάρκος Τράγκολας είπε ότι βρέθηκε ένα αντικείμενο που δεν συνάδει με το περιβάλλον της λίμνης και στάληκε για εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του.

Πηγή: Politis.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ
Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ παρείχε νομικές υπηρεσίες στο δικαστήριο για υπόθεση εγκλημάτων πολέμου κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου και του πρώην υπουργού Άμυνας του Γιόαβ Γκάλαντ
Η Αμάλ Αλαμουντίν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ
Δίκη Έριν Πάτερσον: Το θανατηφόρο γεύμα με τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία – «Τραγικό ατύχημα» λέει η οικοδέσποινα του θανάτου
Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε και σκότωσε 3 ανθρώπους, ενώ αποπειράθηκε να σκοτώσει ακόμη έναν - Έκατσε στο τραπέζι τους αλλά έφαγε με διαφορετικού χρώματος πιάτο
Έριν Πάτερσον
Μπενεντέτο Τσεράουλο: Πέθανε ο δολοφόνος του σχεδιαστή μόδας Μαουρίτσιο Γκούτσι – Αυτοπυροβολήθηκε μετά από καβγά με τον γιο του
Ο Μπενεντέτο Τσεράουλο, που είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πίζα μετά τους πυροβολισμούς
Άνδρες της Σήμανσης στην κατοικία του δολοφόνου του Γκούτσι στην Πίζα
Συνελήφθη 16χρονος ύποπτος για τον θάνατο τριών ανθρώπων από πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας
Η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει εάν το περιστατικό με τους πυροβολισμούς συνδέεται με τον πόλεμο των συμμοριών που μαίνεται τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία
Συνελήφθη ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην Ουψάλα της Σουηδίας