Κόσμος

Κύπρος: Ένας νεκρός και 167 νέα κρούσματα κορονοϊού

Έναν θάνατο και 167 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας Κύπρου. 148 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 49 σε σοβαρή κατάσταση.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 45,598 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 0,37%. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού στην Κύπρο είναι 71,398, ενώ ο συνολικός αριθμός θανάτων από Covid-19, 348.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο εδώλιο η δράση της ICE μετά τις εκτελέσεις της Ρενέ Γκουντ και του νοσηλευτή Άλεξ Πρέτι από πράκτορες στη Μινεάπολη
Δικαστής εξετάζει αγωγή της Πολιτείας για τον περιορισμό των επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης μετά τους δύο νεκρούς και τις σφοδρές αντιδράσεις
Διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη
Ο Μακρόν με βίντεο βάζει τέλος στα social media για παιδιά κάτω των 15 ετών στη Γαλλία – Stop και στα κινητά στα σχολεία
«Οι εγκέφαλοι των παιδιών και των εφήβων μας δεν είναι προς πώληση, ούτε πρέπει να χειραγωγούνται, είτε από αμερικανικές πλατφόρμες είτε από κινεζικούς αλγόριθμους»
Εμανουέλ Μακρόν
CNN: Η Γροιλανδία, η Αρχαία Αθήνα και ο Θουκυδίδης – Οι κίνδυνοι από την επίδειξη ωμής ισχύος σε συμμάχους
Όταν ο Καναδός πρωθυπουργός, Μαρκ Κάρνεϊ ανέβηκε στο βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, παρέθεσε Θουκυδίδη, ως προειδοποίηση - «Οι ισχυροί πράττουν ό,τι μπορούν και οι αδύναμοι υφίστανται ό,τι πρέπει»
Η Γροιλανδία