Κόσμος

Κύπρος:Ένας θάνατος και 230 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έναν θάνατο και 230 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σημειώνοντας ότι ο συνολικός αριθμός θανάτων από την πανδημία ανέρχεται σε 535.

Επίσης 108 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 43 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 75% των νοσηλευόμενων δεν έχει ιστορικό εμβολιασμού.

Εξάλλου 11 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 75.645 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test). Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 118.446.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταγραφή ρεκόρ στην Αυστραλία: Συνελήφθη εκτροφέας κατσαρίδων «γίγας» – Κατασχέθηκαν πάνω από 100.000 έντομα αξίας 200 χιλιάδων δολαρίων
Αυστραλιανές αρχές αναφέρουν ότι κατάσχεσαν πάνω από 100.000 παράνομες ζωντανές κατσαρίδες από έναν εκτροφέα, στην μεγαλύτερη επιχείρηση για εξωτικά έντομα που έχει γίνει ποτέ στη χώρα
Κατσαρίδες