Κόσμος

Κύπρος: Γέμισε νερά η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας στην Κύπρο καθώς άρχισαν να τρέχουν νερά από την ψευδοροφή, με τους εργαζόμενους να τρέχουν να σώσουν την κατάσταση με κουβάδες και κάδους σκουπιδιών.

Πρωτοφανείς εικόνες ήταν αυτές που είδαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στην Κύπρο, όταν άρχισαν να τρέχουν νερά από το ταβάνι μέσα στη ΜΕΘ.

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, η ποσότητα του νερού ήταν αρκετά μεγάλη, με τους εργαζόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι και να βάζουν μέχρι και κάδους σκουπιδιών, για να συμμαζέψουν την αναπάντεχη… πλημμύρα.

Όπως αναφέρει το sigmalive.gr, η διαρροή νερού οφειλόταν σε έναν σπασμένο σωλήνα και σύμφωνα με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
To Ισραήλ ήταν έτοιμο για μεγάλη επίθεση στο Ιράν πριν την εντολή Τραμπ για παύση των πυρών – Η απειλή που «πάγωσε» τον Νετανιάχου
Οι IDF αναχαίτισαν στόχο από την Υεμένη - Με νέα πλήγματα απειλούν Ιράν και Ισραήλ αν δεχθούν και πάλι επίθεση - 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν στον Λίβανο
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Ντόναλντ Τραμπ
Αλβανία: «Το Ιράν πίσω από τις διαμαρτυρίες για την κατασκευή του θέρετρου Κούσνερ» – Διαψεύδει η Τεχεράνη
Οι διαμαρτυρίες ξέσπασαν όταν ιδιωτικοί φύλακες ασφαλείας σε ένα πολυτελές θέρετρο που κατασκευάζει ο Τζάρεντ Κούσνερ στη νότια Αλβανία συγκρούστηκαν με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η γη τους κατασχέθηκε μέσω απαλλοτρίωσης
Αλβανία