Κόσμος

Κύπρος – Κορονοϊός : 5 νεκροί και πάνω από 3000 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κύπρος ανακοίνωσε σήμερα 5 θανάτους και 3.002 νέα κρούσματα κορονοϊού, σημειώνοντας ότι το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 2.52%.

Αναλυτικά, το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κύπρος:

-5 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 635.

-174 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 84 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 82.76% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-15 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

-3002 (ποσοστό θετικότητας: 2.52%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 157.928.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 118.894 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
To Ισραήλ ήταν έτοιμο για μεγάλη επίθεση στο Ιράν πριν την εντολή Τραμπ για παύση των πυρών – Η απειλή που «πάγωσε» τον Νετανιάχου
Οι IDF αναχαίτισαν στόχο από την Υεμένη - Με νέα πλήγματα απειλούν Ιράν και Ισραήλ αν δεχθούν και πάλι επίθεση - 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν στον Λίβανο
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Ντόναλντ Τραμπ