Κόσμος

Κύπρος: Κρατούμενος παρήγγειλε σουβλάκια… με χασίς

Μικροποσότητα χασίς μέσα σε σουβλάκι προσπάθησε να περάσει 29χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό της Κύπρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Philenews.com, το μεσημέρι της Κυριακής ένας 29χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσει σουβλάκια σε έναν 27χρονο που ήταν υπό κράτηση.

Ο φρουρός στα κρατητήρια της Κύπρου που παρέλαβε τα σουβλάκια, κατά τον έλεγχο διαπίστωσε έκπληκτος ότι σε ένα από αυτά είχαν κρύψει κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων σε διαφανές σακουλάκι.

Ο 29χρονος συνελήφθη άμεσα και κατά την ανάκριση παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να περάσει τα ναρκωτικά μέσα στο σουβλάκι. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, χωρίς να εντοπιστεί κάτι. 

Μάλιστα, κατά την ανάκριση ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που τηλεφώνησε να του φέρουν ναρκωτικά και να τα τυλίξουν μέσα σε σουβλάκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν
Ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτικό «χτύπημα» στο Ιράν και ο Πεζεσκιάν κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ ότι «υποκινούν τους ταραξίες»
Ο Ρεζά Παχλαβί, που θεωρείται ένας από τους πιθανούς «διαδόχους» του Αλί Χαμενεΐ, σε σημερινό του μήνυμα κάνει ειδική αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ