Κόσμος

Κύπρος: Νέα φωτιά στην επαρχία Λευκωσίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μεταξύ της περιοχής Αρεδιού και Αγ. Ιωάννη Μαλούντας στην επαρχία Λευκωσίας με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη καθώς είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Αντρέα Κεττή, από την Πυροσβεστική επιχειρούν ήδη δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, από το Τμήμα Δασών ένα όχημα και από Ταμείο Θήρας 1 Φ.Μ.Π.

Στην κατάσβεση της φωτιά συνδράμουν και δύο αεροσκάφη από το Ισραήλ. Στην περιοχή που έχει ξεσπάσει η φωτιά υπάρχουν μεμονωμένα σπίτια, ενώ στο σημείο πνέουν και ισχυροί άνεμοι. 

 

fotia

Φωτογραφία-video Sigmalive.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ο Νετανιάχου στρέφει τα «πυρά» του κατά της Τουρκίας λίγο πριν τις εκλογές: Στο επίκεντρο ο Ερντογάν και η Συρία
Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Νετανιάχου έχει χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες πολλών ηγετών, ανάμεσά τους και ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, με το σύνθημα: «Θέλουν να χάσει ο Νετανιάχου»
νετανιαχου
Axios: Με «μυστική» επιχείρηση οι Αμερικανοί περνούν καθημερινά εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από τα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλαίσιο της «μυστικής» επιχείρησης, περίπου 15 έως 20 τάνκερ διασχίζουν κάθε βράδυ τα Στενά του Ορμούζ, χρησιμοποιώντας ένα νότιο θαλάσσιο πέρασμα κοντά στις ακτές του Ομάν
Πλοία στα Στενά του Ορμούζ