Κόσμος

Κύπρος: «Παραλάβαμε ρεμδεσιβίρη»!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ποσότητες του φαρμάκου ρεμδεσιβίρη παρέλαβε η Κύπρος, έπειτα από πρωτοβουλία της Ευρωπαίας επιτρόπου Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων Στέλλας Κυριακίδου, αλλά και στο πλαίσιο γενικότερης προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Ενωσης για εφοδιασμό όσο το δυνατόν περισσοτέρων χωρών έναντι της νόσου Covid 19.

Click4more:ψ Κορονοϊός: Τα πολλά κρούσματα αύξησαν τα νοσοκομεία αναφοράς στην Ελλάδα

Οπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας της Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από πρωτοβουλία της Ευρωπαίας Επιτρόπου Στέλλας Κυριακίδου και μέσω των πρωτοβουλιών της ΕΕ για τον εφοδιασμό των κρατών-μελών, η Κύπρος παρέλαβε ποσότητα του φαρμάκου ρεμδεσιβίρη, ενισχύοντας το οπλοστάσιό της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6