Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κύπρος: Πάτησε γκάζι και σκότωσε 57χρονο με το αυτοκίνητο μπροστά στον γιο του

Κύπρος: Πάτησε γκάζι και σκότωσε 57χρονο με το αυτοκίνητο μπροστά στον γιο του

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κύπρο, καθώς έπεσε νεκρός ένας 57χρονος, τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένας 33χρονος έπειτα από καβγά.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, γύρω στις 04:50, ο 57χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του συναντήθηκαν με τον 33χρονο για συναλλαγή ναρκωτικών. Ο 25χρονος μαζί με τον 33χρονο δεν τα βρήκαν οικονομικά, με τον 57χρονο να ζητά τον λόγο.

Στη συνέχεια, και σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ο 33χρονος γρονθοκόπησε πρώτα τον 25χρονο γιο και αμέσως επενέβη ο 57χρονος όπου σημειώθηκε συμπλοκή. Στην συνέχεια ο δράστης μπήκε στο όχημα του και κτύπησε και παρέσυρε τον 57χρονο πατέρα και τράπηκε σε φυγή σύμφωνα με το philenews.com.

 Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε. Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το συμβάν.

 Στο σημείο βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου για επιτόπιες εξετάσεις. Επίσης για αυτοψία πήγε και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού αναζητείται τον 33χρονο και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης. Διερευνάται υπόθεση φόνου και ληστείας.

Φωτογραφίες/video: philenews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις