Κόσμος

Κύπρος: Το σημερινό πρόγραμμα του Ερντογάν στα Κατεχόμενα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο Τούρκος Πρόεδρος αναμένεται να κάνει δηλώσεις από το ξενοδοχείο Concorde στο κατεχόμενο Κιόνελι, στις 13:30.

Θα προηγηθεί προσευχή, στις 6:00, στο νέο τζαμί Χαλά Σουλτάν στη Μια Μηλιά, καθώς η σημερινή ημέρα συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της Γιορτής των Θυσιών. Στις 8:00 θα συμμετάσχει στην τελετή στο μνημείο του Ατατούρκ, στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Στις 9:00 θα ξεκινήσει στρατιωτική παρέλαση, στην λεωφόρο Φαζίλ Κιουτσούκ, παρουσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Ερσίν Τατάρ και της αντιπροσωπείας της κυβέρνησης της Τουρκίας που συνοδεύει τον Τούρκο Πρόεδρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κίνα απαντά στις δηλώσεις Ζακαράια για ελλείψεις σε τουαλέτες στη χώρα: «Να μας επισκέπτεται πιο συχνά»
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιτι Ζακαράια, που έζησε στην Κίνα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε χθες (15.10.2026) ότι εκείνη την εποχή η Κίνα δεν είχε «κανονικές τουαλέτες»
Κέιτι Ζακαράια
Μήνυμα στήριξης της ΕΕ στην Ουκρανία: «Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς – Καμία άρση στις ρωσικές κυρώσεις»
«Δεν βλέπουμε ενδείξεις από τη ρωσική πλευρά ότι είναι έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον χειμώνα», ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ο Αντόνιο Κόστα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Επιστολή του 10χρονου γιου του Γιαχία Σινουάρ: «Αγαπημένε μου μπαμπά, θέλω να πυροβολώ τους Εβραίους με καλάσνικοφ»
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει η βρετανική Telegraph εντοπίστηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Ράφα μετά τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Χαμάς τον Οκτώβριο του 2024
Ο Γιαχία Σινουάρ με τον γιο του σε μικρότερη ηλικία