Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κύπρος: Τουρίστρια τραυματίστηκε προσπαθώντας να βγάλει σέλφι – Έπεσε από ύψος επτά μέτρων

Κύπρος: Τουρίστρια τραυματίστηκε προσπαθώντας να βγάλει σέλφι – Έπεσε από ύψος επτά μέτρων
Reuters

Μια 56χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία, είχε επισκεφτεί τις Θαλασσινές Σπηλιές στην Πέγεια της Κύπρου, όταν έπεσε από ύψος επτά μέτρων στη θάλασσα. Ο λόγος ήταν ότι προσπάθησε να βγάλει την καλύτερη δυνατή λήψη για μια… σέλφι.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την 1η Ιανουαρίου του 2023 και ώρα 15:00 λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα είχε πέσει στην θάλασσα στην περιοχή των θαλασσινών σπηλιών στην Πέγεια της Κύπρου.

Η αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και διαπιστώθηκε ότι μια γυναίκα από την Γερμανία μαζί με τον σύζυγο της, στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφίες και βαδίζοντας προς τα πίσω για να έχει καλύτερη λήψη, έπεσε από ύψος επτά μέτρων στην θάλασσα και τραυματίστηκε.

Την τουρίστρια παρέλαβε ασθενοφόρο και αμέσως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι.

Η κατάσταση της είναι πλέον σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο. Θα παραμείνει ωστόσο στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου για παρακολούθηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις