Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρνακα: Video ντοκουμέντο από την απαγωγή των δυο 10χρονων

Λάρνακα: Video ντοκουμέντο από την απαγωγή των δυο 10χρονων

– Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο 35χρονος απαγωγέας οδηγεί τα δυο 10χρονα αγόρια στο σπίτι όπου βρέθηκαν
– Τα δυο αγόρια φαίνεται να ακολουθούν αδιαμαρτύρητα τον άνδρα
– Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση
– Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση που σόκαρε τη Λάρνακα

Ένα video ντοκουμέντο έρχεται στο φως. Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 35χρονος άνδρας που απήγαγε τα δυο αγόρια από το σχολείο τους στη Λάρνακα, τα οδηγεί στο διαμέρισμά του.

Το video εξασφάλισε το SigmaLive και έχει διάρκεια 28 δευτερόλεπτα. Τα δυο αγόρια φαίνεται να ακολουθούν τον άνδρα χωρίς βία.

Δείτε το video

Ο 35χρονος παρέσυρε τα δυο αγόρια με το πρόσχημα πως είναι ο νέος τους δάσκαλος και τα οδήγησε στο αυτοκίνητό του. Ήταν 07:30 το πρωί της Τρίτης (25.09.2018) όταν πήγε στο σχολείο των παιδιών και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να κουβαλήσει βιβλία στο αυτοκίνητό του κάποια βιβλία.

Έτσι, τα έβαλε στο αυτοκίνητο και τα οδήγησε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στη Λάρνακα. Εκεί τα κράτησε σχεδόν οκτώ ώρες, έως ότου τους εντοπίσει η αστυνομία. Ο 35χρονος συνελήφθη και δεν άργησε να ομολογήσει.

https://youtu.be/tAldz7ec1ac

Το πρωί της Τετάρτης (26.09.2018), συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης, ο 35χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Ισχυρή ήταν η αστυνομική δύναμη και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του καθ’ ομολογία απαγωγέα.

Εικόνα από τη μεταγωγή του 35χρονου στο δικαστήριο – Φωτογραφία SigmaLive

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το 35χρονος κατάγεται από τη Λευκωσία αλλά μένει στη Λάρνακα. Εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης εταιρίας που φτιάχνει ιστοσελίδες, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται πολύ κοντά στο διαμέρισμα όπου οδήγησε τα δυο 10χρονα αγόρια.

Φέρεται να οδηγήθηκε στην απόφαση να απαγάγει τα δυο παιδιά από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε ενοίκια τόσο για το διαμέρισμα όσο και των γραφείων όπου στεγάζεται η εταιρία του.

Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες που δείχνουν πως και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να κάνει κάτι ανάλογο. Φέρεται να είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει 13χρονο και του είχε ζητήσει να τον μεταφέρει σπίτι του με το αυτοκίνητο αλλά ο ανήλικος αρνήθηκε.

Με πληροφορίες από sigmalive.com και newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις