Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λας Βέγκας: Ο τραγουδιστής τρέχει να σωθεί – Ανατριχιαστικό βίντεο

Λας Βέγκας

Η στιγμή που ο τραγουδιστής country Jason Aldean διακόπτει άρον άρον την εμφάνισή του στο άκουσμα των πρώτων πυροβολισμών στο Λας Βέγκας.

Η συναυλία που έκλεινε το τριήμερο φεστιβάλ στο Λας Βέγκας βάφτηκε με αίμα. Ο Jason Aldean ανέβηκε στη σκηνή του Route 91 Harvest Festival γύρω στις 9:40. Έπαιζε για μια ώρα όταν άρχισαν να πέφτουν οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από το κοινό που βρισκόταν μακριά από τη σκηνή φαίνεται ο κόσμος να είναι στριμωγμένος μπροστά στη σκηνή. Μέχρι που άρχισαν να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί.

Οι ανέμελες στιγμές διασκέδασης γρήγορα μετατράπηκαν σε τρομακτικό εφιάλτη. Επικράτησε πανικός όταν το κοινό συνειδητοποίησε πως κάποιος έχει ανοίξει πυρ εναντίον τους. Η μουσική σταματά απότομα και ο Aldean φεύγει τρέχοντας από τη σκηνή για να σωθεί.

Αιματοκύλισμα Λας Βέγκας – Έτρεχαν να σωθούν

Τα ουρλιαχτά του κόσμου αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τον τρόμο, με τον κόσμο να προσπαθεί να απομακρυνθεί. Σε άλλα βίντεο από το σημείο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στη σκηνή να πέφτουν κάτω είτε τραυματισμένοι είτε σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν από τις σφαίρες.

Όταν κάποια στιγμή σταματούν οι πυροβολισμοί αρχίζουν να τρέχουν για να απομακρυνθούν από τον χώρο. Με τον μέχρι στιγμής απολογισμό οι αρχές κάνουν λόγο για 50 νεκρούς και 200 τραυματίες.

“Απόψε ήταν κάτι πάνω από τρομακτικό. Δεν ξέρω ακόμα τι να πω. Θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε ασφαλείς. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον κόσμο. Πονάει η καρδιά μου που αυτό συνέβη σε ανθρώπους που απλά ήρθαν να διασκεδάσουν”, τόνισε ο Jason Aldean.

“Προσεύχομαι για όλους εδώ στο Λας Βέγκας. Έγινα μάρτυρας ενός απίστευτου γεγονότος. Είμαστε καλά. Άλλοι δεν είναι. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε”, έγραψε στο Twitter ο Jake Owen που έπαιξε στη σκηνή πριν τον Aldean.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις