Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λας Βέγκας – Βασιλιάς του Instagram: “Ένα κορίτσι πυροβολήθηκε στο κεφάλι”

Λας Βέγκας

Συγκλονιστική μαρτυρία για κοπέλα που πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Ο βασιλιάς του Instagram Dan Bilzerian βρισκόταν στη συναυλία στο Λας Βέγκας.

Ο διάσημος παίκτης πόκερ και βασιλιάς του Instagram Dan Bilzerian μοιράστηκε ένα βίντεο στο Snapchat ενώ έτρεχε να ξεφύγει εν μέσω πυροβολισμών στο Λας Βέγκας.

Ο 38χρονος τρέχει μέσα στον κόσμο και προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος στο Λας Βέγκας. “Θεέ μου, αυτό το κορίτσι μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι”. Ένοπλος πυροβολούσε αδιακρίτως από το Mandolay Hotel στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Μακελειό στο Λας Βέγκας

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό υπάρχουν τουλάχιστον 20 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες. “Αυτό είναι τόσο γ@@@@ τρελό”, ακούγεται να λέει στο συγκλονιστικό βίντεο ο Dan Bilzerian. “Έπρεπε να έχω πάει να πάρει όπλο. Γυρίζω πίσω. Είναι τόσο τρελό, κάτι σαν μαζική σφαγή. Κάποιος πρέπει να είχε βαρύ οπλισμό. Είδα ένα κορίτσι να πυροβολείται στο πρόσωπο ακριβώς δίπλα μου. Ο εγκέφαλός της κρεμόταν έξω”.

Happiness is a warm gun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Bilzerian (@danbilzerian) στις

Το βίντεο δεν άργησε να κάνει τον γύρο του κόσμου, με πολλούς χρήστες να ξεσπούν σε δάκρυα. Η εκπρόσωπος του University Medical Center Danita Cohen είπε ότι το νοσοκομείο δέχεται αρκετά περιστατικά με τραύματα από πυροβολισμούς.

Η επίθεση έγινε στο κλείσιμο τριήμερου φεστιβάλ μουσικής country Route 91 Harvest. O Jason Aldean είχε μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του όταν άρχισαν να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις