Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Λιάδα” (ξανά) ο Λαμάρ Όντομ – Κατέρρευσε σε night club – Video σοκ

Λαμάρ Όντομ

Ένα video που κάνει το γύρω του κόσμου και “ξυπνάει” μνήμες από τις πιο “σκοτεινές” μέρες του Λαμάρ Όντομ. Ο άλλοτε αστέρας του ΝΒΑ σε άσχημη κατάσταση, για άλλη μια φορά.

Το video φέρνει στο φως το TMZ. Ο Λαμάρ Όντομ φαίνεται σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα σε νυχτερινό κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Λαμάρ Όντομ διασκέδαζε στο Bootsy Bellows. Περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι θαμώνες του κλαμπ τον είδαν να καταρρέει και να πέφτει αναίσθητος ανάμεσα στο πάτωμα και στους καναπέδες.

Άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού έτρεξαν και προσπαθούσαν να σηκώνουν τον πρώην σταρ του NBA.

Αφού κατάφεραν να τον σηκώσουν και να τον βάλουν να καθίσει σε έναν καναπέ, τον ρωτούν αν είναι καλά. Αλλά απάντηση δεν παίρνουν.

 

«Έπινε για ώρες»

Πριν από σχεδόν δυο χρόνια ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε οίκο ανοχής του Λος Άντζελες. Είχε κινδυνεύσει να πεθάνει μετά από μέρες κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Ο άνθρωπος που τράβηξε το video από το Bootsy Bellows δήλωσε στο TMZ Sports πως είδε τον Όντομ να πίνει ασταμάτητα επί ώρες πριν το περιστατικό.

Λίγες ώρες πριν το συμβάν στο νυχτερινό κέντρο, ο Όντομ είχε εντοπιστεί να φεύγει από κάβα έχοντας αγοράσει αλκοόλ, το οποίο μετέφερε σε μαύρη πλαστική τσάντα.

Μετά τα όσα έγιναν το 2015, όταν έφτασε κοντά στο θάνατο, ο Λαμάρ Όντομ είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Είχε επίσης δηλώσει ότι ήθελε να αλλάξει τη ζωή του.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, είχε εντοπιστεί να είναι ξανά μεθυσμένος αλλά και να συχνάζει σε νυχτερινά μαγαζιά του Λος Άντζελες. Την προηγούμενη εβδομάδα τον είχαν δει να πετάει λεφτά σε στρίπερς στο στριπτιτζάδικο Crazy Girls στο Λος Άντζελες.

«Έπαθε αφυδάτωση»

Ο εκπρόσωπος του Όντομ δήλωσε ότι ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ δεν ήταν μεθυσμένος. Κατέρρευσε, υποστήριξε, εξαιτίας αφυδάτωσης που προκλήθηκε μετά από έντονη άσκηση. Ισχυρίστηκε επίσης ότι έκανε πολύ ζέστη το κλαμπ και γι’ αυτό ο πελάτης του λιποθύμησε.

«Ο Λαμάρ τα πάει μια χαρά. Αφυδατώθηκε χθες το βράδυ και έκανε πολλή ζέστη στο κλαμπ. Είχε γυμναστεί πολύ προηγουμένως και δεν είχε πιει αρκετά υγρά» είπε η εκπρόσωπός του Eve Sarkisyan στο UsWeekly.

Ο γάμος που διαλύθηκε

Αν και πάντα θεωρούνταν το… “κακό παιδί” του NBA, ο Λαμάρ Όντομ φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί τη θέση και το διαζύγιο με την Κλόε Καρντάσιαν.

Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 και το 2011 έκανε πρεμιέρα το reality της της ζωής τους. Η σχέση τους, όμως, κατέρρευσε εξαιτίας τόσο των προβλημάτων του Λαμάρ Όντομ με τα ναρκωτικά αλλά και εξαιτίας των εξωσυζυγικών του σχέσεων.

Η Κλόε Καρντάσιαν έκανε αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2013. Ήταν εκείνη που στάθηκε στο πλευρό του όταν το 2015 βρέθηκε κοντά στο θάνατο. “Πάγωσε” τις διαδικασίες του διαζυγίου, τον βοήθησε με τη θεραπεία του, του νοίκιασε σπίτι για να μένει.

Με πληροφορίες από TMZ και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις