Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές ΗΠΑ Live: Ο Τραμπ κατάθεσε μήνυση κατά εκλογικών αξιωματούχων στη Νεβάδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

– Η μεγάλη ώρα έφτασε! Μαζική η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις αμερικανικές εκλογές
– Προβάδισμα της Χίλαρι Κλίντον δίνουν όλες οι προβλέψεις, οι διαφορές όμως είναι μικρές
– Ποιος θα γίνει ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής;
– Το newsit.gr θα είναι όλο το βράδυ μαζί σας μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Λίγες ώρες έμειναν για να μάθουμε! Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τραμπ; Το μεγαλύτερο μέρος της υφηλίου έχει στραμμένο το βλέμμα στις ΗΠΑ και τις πιο κρίσιμες εκλογές της σύγχρονης ιστορίας του. Άλλοι με φόβο στο άκουσμα των ασυνάρτητων θέσεων Τραμπ, άλλοι με επιφύλαξη για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Χίλαρι Κλίντον δεδομένης της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών επί Μπάρακ Ομπάμα.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα κριθεί σε μια εκλογική μάχη που οι Αμερικανοί έδωσαν μαζικό “παρών”. Και αν η μεγαλύτερη μερίδα δημοσκοπήσεων όπως και οι προβλέψεις δείχνουν Χίλαρι Κλίντον, κρατήστε καλύτερα… μικρό καλάθι, γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνουν και συχνά το αποτέλεσμα τώρα τελευταία, όπως έδειξε και το καλοκαίρι το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, exit poll, αποτελέσματα, εκτιμήσεις και δηλώσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σε συνεχή ροή και κατά την διάρκεια της νύχτας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε