Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λήξη συναγερμού στο σχολείο στο Βερολίνο – Απίστευτη κινητοποίηση της αστυνομίας

Λήξη συναγερμού στο σχολείο στο Βερολίνο – Απίστευτη κινητοποίηση της αστυνομίας

Μετά από περίπου δυο ώρες σήμανε λήξη συναγερμού σε περιοχή του βόρειου Βερολίνου με μια απίστευτη κινητοποίηση των αρχών. Όλα ξεκίνησαν μετά από τηλεφώνημα πολίτη ο οποίος είπε ότι είδε δυο ένοπλους να μπαίνουν τρέχοντας σε ένα δημοτικό σχολείο.

Η γερμανική αστυνομία με πάνω από 100 άνδρες και 20 οχήματα αλλά και ασθενοφόρα απέκλεισαν και στην συνέχεια εκκένωσαν δημοτικό σχολείο στην περιοχή Gesundbrunnen. Με μια ανάρτηση στο twitter έκαναν λόγο για μια “επικίνδυνη κατάσταση”.

Οι εικόνες από το σημείο έδειχναν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με προτεταμένα τα όπλα να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα αυτόπτης μάρτυρας είδε δυο ένοπλους να μπαίνουν στο σχολείο. Την πληροφορία επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος είπε ότι η κινητοποίηση των αρχών έγινε μετά από τηλεφώνημα πολίτη ο οποίος είπε ότι είδε δυο οπλισμένους άνδρες να μπαίνουν μέσα στο σχολείο. Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την έρευνα στους χώρους του δημοτικού σχολείου, δεν εντοπίσθηκαν ύποπτα άτομα. Και με ακόμα ένα tweet ενημέρωσε ότι οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και δεν εντοπίσθηκε τίποτα ύποπτο.

Γονείς των μαθητών βρίσκονταν στο σημείο με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις