Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Λίβανος: Μωρό βρέθηκε με μώλωπες σε μαύρη πλαστική σακούλα σκουπιδιών – Το έσωσε αδέσποτος σκύλος

Λίβανος: Μωρό βρέθηκε με μώλωπες σε μαύρη πλαστική σακούλα σκουπιδιών – Το έσωσε αδέσποτος σκύλος

Ένας αδέσποτος σκύλος έσωσε… κατά λάθος ένα μωρό από τα σκουπίδια στον Λίβανο, το οποίο βρισκόταν μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα απορριμμάτων. Η υπόθεση προκαλεί σοκ και οργή, καθώς δεν είναι η μοναδική περίπτωση κακοποίησης παιδιού…

Όπως αναφέρει το thenationalnews.com, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ του Λιβάνου, ο αδέσποτος σκύλος βρήκε και μετέφερε τη μαύρη πλαστική σακούλα σκουπιδιών με το μωρό μέσα και ένας περαστικός το άκουσε να κλαίει. Το κορίτσι βρέθηκε σε κοντά σε ένα κτίριο του δήμου στην Τρίπολη, το πρωί της περασμένης Τετάρτης (19.7.2023).

Εικόνες από την κατάσταση του μωρού κυκλοφόρησαν στα social media και είναι αποκαρδιωτικές. Το κορίτσι φαίνεται να είναι περίπου 4 μηνών και να έχει μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του, προκαλώντας οργή στον Λίβανο και όχι μόνο.

Από τη στιγμή που βρέθηκε, το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο του Λιβάνου και αργότερα διακομίστηκε στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Πολλοί πολίτες προσφέρθηκαν να το υιοθετήσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό κακοποίησης παιδιού στον Λίβανο, καθώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας και άλλες υποθέσεις στο παρελθόν.

Μια από αυτές ήταν την περασμένη εβδομάδα, όταν έκλεισε ένας παιδικός σταθμός, επειδή ένας υπάλληλος φαινόταν σε βίντεο να κακομεταχειρίζεται βρέφη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις