Κόσμος

Λίβανος: Το Ισραήλ βομβάρδισε το νότιο τμήμα – Τουλάχιστον έξι νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο μπαράζ βομβαρδισμών σήμερα το βράδυ (14.11.2024) από τον στρατό του Ισραήλ στα νότια τμήματα του Λιβάνου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία τουλάχιστον 6 άνθρωποι.

Μεταξύ των 6 νεκρών από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ ήταν και 4 διασώστες της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, η οποία συνδέεται με τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, ανακοίνωσε ο υπουργείο υγείας.

Η νέα επίθεση έγινε στην πόλη Άραμπ Σαλίμ.

«Ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε επίθεση στην Άραμπ Σαλίμ, σκοτώνοντας 6 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 4 διασώστες», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας του Λιβάνου, το οποίο καταδικάζει τα «εγκλήματα» σε βάρος διασωστών και υγειονομικών εγκαταστάσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πύρινος εφιάλτης χωρίς τέλος σε Γαλλία και Ισπανία: Σκέψεις για εκκένωση του Μπορντό, πάνω από 325.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί
Στις προσπάθειες κατάσβεσης έχουν αποσταλεί και ελληνικά canadair που πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος - Νέα πύρινα μέτωπα σε Βαλένθια και Τολέδο
Φωτιά
Γερμανός λιβανέζικης καταγωγής και υποστηρικτής του ISIS ο ύποπτος της φονικής επίθεσης με βαν σε εκδήλωση Pride στο Βερολίνο
Μέχρι τον περασμένο Μάιο κρατείτο σε φυλακή ανηλίκων, για αδικήματα όπως επίθεση και εκβιασμός, ενώ θεωρείται υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος»
Το βαν που σκόρπισε τον τρόμο στο Βερολίνο 6