Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ζοχαδιασμένος” Τραμπ για το… στραπάτσο στις ενδιάμεσες εκλογές – Τα “ρίχνει” στους Ρεπουμπλικανούς

“Ζοχαδιασμένος” Τραμπ για το… στραπάτσο στις ενδιάμεσες εκλογές – Τα “ρίχνει” στους Ρεπουμπλικανούς

Μπορεί να προσπάθησε να φανεί χαλαρός μετά την ήττα στις ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές, ωστόσο φάνηκε η δυσαρέσκειά τους για μια σειρά στελέψη των Ρεπουμπλικανών.

Από την άλλη το έριξε… στην τρελίτσα, εμφανιζόμενος σχεδόν σίγουρος πως θα συνεργαστεί πολύ καλά με τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι όπως είπε έχουν πολύ καλές ιδέες σε κάποια θέματα!

Την ίδια ώρα ερωτώμενος από δημοσιογράφο, εξήγγειλε αλλαγές στην σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου, τις οποίες όπως είπε σκεφτόταν αλλά δεν ήθελε να τις ανακοινώσει πριν τις εκλογές.

Ο Τραμπ ξεκίνησε αναφερόμενος στις περιοχές που το κόμμα του κέρδισε την μάχη, δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν τη μάχη μαζί του. Παράλληλα έριξε την ήττα σε… γερουσιαστές και αντιπροσώπους που ήταν για χρόνια στην πρώτη γραμμή, τώρα όμως αποσύρθηκαν αφήνοντας πίσω τους ένα “κενό”, αφού ήταν γνωστοί στον κόσμο.

Ωστόσο εξέφρασε και την πικρία του για την στήριξη διάσημων προσώπων προς τους Δημοκρατικούς, όπως η Όπρα, για την οποία ανέφερε ότι κάποτε… τον συμπαθούσε, ωστόσο τώρα στήριξε τους Δημοκρατικούς.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη τύπου

“Θα συνεχίσω να ζητάω το τείχος”

Διεμήνυσε ότι θα συνεχίσει να πιέζει για την ανέγερση ενός τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, τονίζοντας ότι “χρειαζόμαστε το τείχος”.

Click4more: Μαστίγιο και καρότο Ντόναλντ στον Κιμ!

Πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει μια “παράλυση” της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με αφορμή τη χρηματοδότηση αυτού του τείχους. Και προειδοποίησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα επιρρίψει την ευθύνη στους Δημοκρατικούς.

“Αν ήθελα μπορούσα να σταματήσω την έρευνα του Μιούλερ”

Επίσης δήλωσε ότι θα μπορούσε να τερματίσει ανά πάσα στιγμή τις έρευνες του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016 επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει καμία συνέργεια.

Παράλληλα εξήρε την δουλειά του υπουργού Εσωτερικών Ράιαν Ζίνκι. Ανακοίνωσε επίσης ότι ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς συμφώνησε να είναι ξανά υποψήφιος μαζί του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις