Κόσμος

Λιβύη: Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού ξεπέρασαν τα 76.000

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της Λιβύης ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, 541 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα της βόρειας Αφρικής να φθάνει τους 76.006.

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας ως αυτό το στάδιο ανέρχεται σε 1.062 νεκρούς από τον Μάρτιο, όταν είχε διαγνωστεί το πρώτο κρούσμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στον αντίποδα, συνολικά 45.793 άνθρωποι έχει διαγνωστεί πως αποθεραπεύτηκαν ως τώρα.

Τα στοιχεία που ανακοινώνει το κέντρο δεν θεωρείται πως αποτυπώνουν την πλήρη εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης στη Λιβύη, όπου επικρατεί χαοτική κατάσταση από το 2011.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
11η Σεπτεμβρίου: Η CIA είχε προειδοποιήσει από το 1998 για τα σχέδια της Αλ Κάιντα και του Οσάμα μπιν Λάντεν
Σε ένα από τα έγγραφα, που φέρει ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου 1998, η CIA αναφέρει ότι η Αλ Κάιντα μπορεί «να ρίξει ένα αεροπλάνο γεμάτο με εκρηκτικά σε μία αμερικανική πόλη»
Το One World Trade Center καταρρέει μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001