Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λιζ Τρας: Τελείωσε ο μισθός της – Αναγκάστηκε να πληρώσει με δανεικά σε εστιατόριο

Λιζ Τρας: Τελείωσε ο μισθός της – Αναγκάστηκε να πληρώσει με δανεικά σε εστιατόριο
Reuters

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας είχε μια αμήχανη στιγμή καθώς γευμάτιζε με μία φίλη της σε εστιατόριο του Λονδίνου. Το περιστατικό παρακολούθησαν μάλιστα και όλοι οι πελάτες του καταστήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, όταν η Λιζ Τρας και η φίλη της ολοκλήρωσαν το γεύμα τους, η πρώην πρωθυπουργός θέλησε να πληρώσει τον λογαριασμό στο εστιατόριο, η χρεωστική της κάρτα όμως, απορρίφθηκε.

Εμφανώς αμήχανη αλλά και εκνευρισμένη, η Λιζ Τρας προσπάθησε να ξαναπεράσει την κάρτα από το μηχάνημα, αλλά απορρίφθηκε ξανά. Οι πελάτες που κάθονταν στα διπλανά τραπέζια παρακολούθησαν τόσο τις αποτυχημένες προσπάθειες της Λιζ Τρας να εξοφλήσει τον λογαριασμό, αλλά και την παρέμβαση της φίλης της στη συνέχεια, που πλήρωσε τελικά τον λογαριασμό, ώστε να τελειώσει η αμήχανη στιγμή.

Το πρόβλημα με την πληρωμή καταγράφηκε την περασμένη Πέμπτη στο εστιατόριο «BRIX LDN» στην καρδιά του Λονδίνου. ‘Ολοι οι παρεβρισκόμενοι, διαπίστωσαν την αμηχανία της και σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», αστειεύτηκαν ότι της… έκοψαν τον μισθό της πρωθυπουργού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις