Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Λονδίνο: Άνοιξε βεντέτα ο Τραμπ! “Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ”

Λονδίνο: Άνοιξε βεντέτα ο Τραμπ! “Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ”

Τι κι αν όλοι είναι σοκαρισμένοι με το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, ο Τραμπ φροντίζει να “μεταφράζει” τα γεγονότα αλλά και δηλώσεις με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτή τη φορά τα έβαλε με τον δήμαρχο της βρετανικής πρωτεύουσας, ο οποίος φρόντισε να τον γειώσει… λέγοντας πως έχει σοβαρότερες ασχολίες από τα tweets του Τραμπ.

Ας δούμε όμως από την αρχή τι συνέβη και πως ο Τραμπ… “άλλαξε” ή δεν κατανόησε πλήρως τα λεγόμενα του δήμαρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν.  “Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως ‘δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!’” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Λονδίνο: Έλληνας τραυματίας μέσα στην παμπ του τρόμου! Αίματα παντού και πανικός

Τι είχε πει όμως ο δήμαρχος του Λονδίνου… Ο  Καν είχε δηλώσει πως οι Βρετανοί δεν θα πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση! Ο δήμαρχος εννοούσε πως λόγω του ότι η χώρα είναι σε συναγερμό, οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχήσουν που θα δουν αστυνομικούς αλλά και στρατιώτες στον δρόμο. 

Λονδίνο: Η απίθανη φωτογραφία από τη στιγμή του πανικού

Αμέσως απάντησε στον Αμερικανό Πρόεδρο εκπρόσωπος της Downing Street τονίζοντας: “Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να απαντήσει στο κακά ενημερωμένο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι δεν παίρνει στα σοβαρά την τρομοκρατική απειλή την επομένη της επίθεσης στην πόλη του.

Τραμπ: Μιλά για την οπλοκατοχή λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Λονδίνο!

Ο δήμαρχος είναι απασχολημένος με την αστυνομία, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και την κυβέρνηση για να συντονίσει την ανταπόκριση σε αυτή τη φοβερή και δειλή τρομοκρατική επίθεση και να βοηθήσει για την ασφάλεια τους, τους Λονδρέζους και τους επισκέπτες της πόλης μας”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε