Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λονδίνο: «Άνθρωποι πετούσαν στον αέρα» – Ηλικιωμένος οδηγός σκόρπισε τον τρόμο (video)

Λονδίνο
Φωτογραφία από: YouTube

Τέσσερις περαστικοί μεταφέρθηκαν βαριά τραυματισμένοι σε νοσοκομεία μετά την “τρελή” πορεία που διέγραψε ένα αυτοκίνητο στο Λονδίνο το πρωί της Παρασκευής, 11.12.2020, σκορπώντας τον τρόμο.

Όλα συνέβησαν στο ανατολικό Λονδίνο με την βρετανική Daily Mail να αναφέρει πως ο οδηγός φέρεται να είναι ένας άνδρας περίπου 70 ετών που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έχει επίσης μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πολύ γρήγορα μετά το συμβάν είχε αποκλειστεί το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης, με αυτόπτες μάρτυρες να λένε πως ο οδηγός έχασε εντελώς τον έλεγχο με το όχημά του να “καβαλάει” το πεζοδρόμιο και να χτυπά περαστικούς, ενώ διέλυσε και μια στάση λεωφορείου.

Click4more: Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο! Αναφορές για πολλούς τραυματίες (video)

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είπε στην αστυνομία πως το όχημα φάνηκε να μην έχει καθόλου φρένα, συμπληρώνοντας πως “είδα δύο ανθρώπους να «πετάνε» στον αέρα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, ωστόσο διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, μιλώντας με αρκετούς μάρτυρες που είδαν μπροστά στα μάτια τους να εκτυλίσσεται ο τρόμος του αυτοκινήτου εκτός ελέγχου…

Δείτε τις εικόνες από το Λονδίνο

Φωτογραφίες από: YouTube.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις