Κόσμος

Λονδίνο: Φωτιά στον 17ο όροφο ουρανοξύστη

Συναγερμός έχει σημάνει στο ανατολικό Λονδίνο, καθώς 15 πυροσβεστικά οχήματα με 125 πυροσβέστες δίνουν μάχη για την κατάσβεση μιας μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 17ώροφου κτιρίου διαμερισμάτων στο Βόρειο Γούλιτς. 

Στα πλάνα που ανάρτησε η πυροσβεστική στο Twitter διακρίνεται πυκνός καπνός να βγαίνει από ένα διαμέρισμα στον ουρανοξύστη που βρίσκεται στην οδό Μάνγουντ, κοντά στο αεροδρόμιο. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.

Την Τρίτη η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου βίωσε την πιο δύσκολη ημέρα της μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς οι θερμοκρασίες-ρεκόρ που καταγράφονταν στην πόλη οδήγησαν στο ξέσπασμα πολλών πυρκαγιών.

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της βρετανικής πρωτεύουσας, τον Σαντίκ Καν, συνήθως η πυροσβεστική δέχεται μέχρι και 500 κλήσεις την ημέρα αλλά την Τρίτη ξεπέρασαν τις 2.600.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο μισή ώρα πριν την προσγείωση στο Πόρτλαντ - Την βοήθησαν μέλη του πληρώματος και επιβάτες
Το μωρό που ήταν ένα κοριτσάκι βάρους 2,5 κιλών γεννήθηκε περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ ό,τι αναμενόταν - Μέλη του πληρώματος όπως επίσης ένας γιατρός και δυο νοσοκόμες πρόσφεραν βοήθεια στη γυναίκα
Newborn baby feet closeup on soft cream wrap in a selective focus - Image
Ρουμανία: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία βάζει στο «μικροσκόπιο» απάτης με δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού εν μέσω Covid-19
Οι αξιωματούχοι φέρονται να ζήτησαν και να πήραν χρήματα ως «μίζες», που έφταναν περίπου το 5% της συνολικής αξίας της σύμβασης
Covid test 6