Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λονδίνο: Γκάφα και… εγκεφαλικό για παρουσιάστρια του BBC [vid]

Φωτο Twitter / @PapaNooms
Φωτο Twitter / @PapaNooms

Χαμένη βγήκε στο… κυνήγι της είδησης μια παρουσιάστρια ειδήσεων του βρετανικού BBC, η οποία υπέπεσε σε μια μεγαλειώδη γκάφα και μάλιστα ενώ ήταν στον αέρα.

Είναι οι στιγμές που στο Λονδίνο έχει σημάνει συναγερμός, μετά τη διπλή επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, νεκροί είναι ο δράστης, ο αστυνομικός τον οποίο μαχαίρωσε και δύο ακόμη άνθρωποι, με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να καλύπτουν ζωντανά τις σοκαριστικές ειδήσεις.

Ένα από αυτά φυσικά το BBC, ωστόσο κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής συνέβη κάτι που η παρουσιάστρια θα ήθελε να ξεχάσει… χθες.

Οι παρουσιαστές έχουν ενημερωθεί πως θα προβληθεί ένα βίντεο από το σημείο της επίθεσης, ωστόσο η παρουσιάστρια συνειδητοποίησε πως ξεκίνησε να προβάλεται ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο και θεωρώντας πως δεν είναι στο πλάνο, είχε μία… όχι και τόσο ψύχραιμη αντίδραση.

Με σπασμωδικές κινήσεις, περνώντας το δάχτυλο κατά μήκος του λαιμού της, προσπάθησε να δώσει στο επιτελείο της εκπομπής να καταλάβει πως έπαιζε το λάθος βίντεο, ωστόσο αυτό έγινε γρήγορα αντιληπτό, το πλάνο γύρισε σε εκείνη και όλες οι αντιδράσεις της μεταδόθηκαν ζωντανά.

Λονδίνο: Οι πρώτες σοκαριστικές φωτογραφίες! Άνθρωποι αιμορραγούν στο δρόμο!

Η ίδια μάλιστα φάνηκε να κατάλαβε τη γκάφα της και αν διαβάσει κανείς τα χείλη της, φαίνεται να αοπλογείται, λέγοντας “I’m sorry”.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε