Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λονδίνο: Ήρωας βουλευτής κάνει τεχνητή αναπνοή στον αστυνομικό που πέθανε! [pics]

Φωτο Twitter / @whypersist
Φωτο Twitter / @whypersist

Μια συγκλονιστική ιστορία που δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος. Ο Tobias Ellwood, βουλευτής του βρετανικού Κοινοβουλίου, έσπευσε να βοηθήσει τον αστυνομικό που μαχαίρωσε ο δράστης, ωστόσο δυστυχώς ο άνδρας κατέληξε.

Το ότι έσπευσε με αυτοθυσία να σώσει μια ανθρώπινη ζωή δεν είναι περίεργο, όταν κανείς μάθει για την προσωπική του ιστορία. Ο λόγος για τον βρετανό βουλευτή Tobias Ellwood, ο οποίος έχει στις “πλάτες” του μια πολύχρονη θητεία στον βρετανικό στρατό και μια οδυνηρή απώλεια: Αυτή του αδερφού του, ο οποίος σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του 2002, σε κλαμπ στο Μπαλί!

Ο Tobias Ellwood βρισκόταν σήμερα στο βρετανικό Κοινοβούλιο, όταν σημειώθηκε η επίθεση που έθεσε σε συναγερμό τη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο δράστης γνωρίζουμε πως μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγη ώρα, δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Υπάρχουν όμως κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την τεράστια αυτοθυσία και το μεγαλείο της ψυχής του βρετανού βουλευτή, ο οποίος έσπευσε να κάνει τεχνητή αναπνοή στον άτυχο αστυνομικό, ούτως ώστε να καταφέρει να του σώσει τη ζωή.

Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε…

Λονδίνο: Aποσβολωμένος o Τραμπ ενημερώνεται για την επίθεση [vid]

Οι εικόνες με τον ίδιο να έχει αίματα στο μέτωπο και το στόμα μετά την ηρωϊκή του πράξη, κάνουν το γύρο του κόσμου… Δείτε τις

 

 

 

 

Πηγή: thesun.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε