Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λονδίνο: Τα δάκρυα της Adele στον τόπο της τραγωδίας [pics]

Λονδίνο: Τα δάκρυα της Adele στον τόπο της τραγωδίας [pics]

Με δάκρυα στα μάτια, συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία, χωρίς συνοδείες και φανφάρες, η Adele, μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες παγκοσμίως, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (14.06.2017) στον Πύργο Grenfell για να παρηγορήσει τους ανθρώπους που είχαν τα σπίτια τους να καίγονται, τους ανθρώπους τους να χάνονται, τον κόσμο τους να γκρεμίζεται.

Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, άβαφτη και με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, η Adele συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι έφτασε στον Πύργο Grenfell στο δυτικό Λονδίνο, στο σημείο μιας ακόμη ανείπωτης τραγωδίας που βύθισε στο πένθος τη Βρετανία.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο χρήστης FourMee και τις ανέβασε στο twitter και το instagram δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του κόσμου. Καταρρακωμένη και συγκλονισμένη από το θάνατο 12 ανθρώπων, τον τραυματισμό δεκάδων άλλων και την απίστευτη καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στον Πύργο τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Αντέλ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, γέννημα θρέμμα του Λονδίνου (σ.σ. έχει γεννηθεί στο Τότεναμ) εμφανίστηκε στη συγκέντρωση που γινόταν το βράδυ της Τετάρτης για τη στήριξη όσων επέζησαν και όπως ανέφεραν χρήστες στα social media αγκάλιαζε και παρηγορούσε τους πάντες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε