Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Λονδίνο: Βίντεο από την εισβολή κουκουλοφόρων σε κατοικία – Άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και aftershave

Λονδίνο: Βίντεο από την εισβολή κουκουλοφόρων σε κατοικία – Άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και aftershave

Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει η daily mail, δείχνει τη στιγμή που κουκουλοφόροι διαρρήκτες εισβάλουν σε σπίτι στο Λονδίνο μέρα μεσημέρι, καθώς ο ιδιοκτήτης φωνάζει ότι “πρέπει να τους σταματήσουμε”.

Τα πλάνα με την εισβολή των κουκουλοφόρων, στις 11 Μαρτίου, καταγράφηκαν από την κάμερα που βρίσκεται έξω από την κατοικία, στη λεωφόρο Cranmore Boulevard, στο Shirley στο Λονδίνο.

Δείχνει δύο άντρες ντυμένους στα μαύρα να πλησιάζουν το σπίτι, προτού αποχωρήσουν λίγα λεπτά αργότερα, έχοντας αρπάξει ακριβά ρολόγια, χρηματικό ποσό, ένα πορτοφόλι και aftershave.

Ο ιδιοκτήτης Jo Darby δήλωσε ότι ο γιος του βρισκόταν μόλις “δέκα λεπτά μακριά” όταν χτύπησαν οι διαρρήκτες.

Ο Darby, χάριν αστεϊσμού δήλωσε πως οι διαρρήκτες «πρέπει να μυρίζουν ωραία γιατί πήραν τα Jacobs και Jean Paul Gaultier”.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας των West Midlands δήλωσε: “Ερευνούμε μια διάρρηξη σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Cranmore, Shirley, που έλαβε χώρα γύρω στις 3.15 μ.μ. τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

‘Κοσμήματα, χρήματα και ένα πορτοφόλι εκλάπησαν από το ακίνητο. Οι έρευνες συνεχίζονται και παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί μας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις