Κόσμος

Λος Άντζελες: Η στιγμή που ελαφάκι τρέχει να σωθεί από τις φλόγες

Συγκλονίζει η διάσωση ενός κουνελιού από τις φλόγες και τα κλάματα κατοίκου όταν πήρε αγκαλιά τη γάτα του μέσα από φλεγόμενο σπίτι του

Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρίσκεται το Λος Άντζελες με χιλιάδες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να σωθούν από τις φλόγες της φωτιάς

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 1.000 κτίρια – ανάμεσά τους και πολυτελείς βίλες – έχουν καταστραφεί από τη μεγάλη φωτιά που καίει στο Λος Άντζελες.

Οι κάτοικοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εγκαταλείψουν την περιοχή, ενώ ζώα βρίσκουν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες. Πολλά βγαίνουν μέσα από τα φλεγόμενα δάση μπερδεμένα και τρομαγμένα.

Στα social media ανέβηκε ένα βίντεο με ένα μικρό ελαφάκι να τρέχει να σωθεί από τις φλόγες.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό ελάφι να τρέχει αποπροσανατολισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ελάφι διασώθηκε.

Κάτοικοι φορτώνουν σε ειδικά φορτηγά άλογα αλλά και τα κατοικίδιά τους. 

Ένας κάτοικος προσπαθεί να σώσει ένα μικρό ζώο (λαγός ή κουνέλι) που κατευθύνεται με φόρα προς τις φλόγες.

Κάτοικος της περιοχής, που το σπίτι του τυλίχθηκε στις φλόγες, ξεσπά σε κλάματα μόλις διαπιστώνει ότι οι πυροσβέστες διέσωσαν τη γάτα του.

 

Η φωτιά μαίνεται με αμείωτο ρυθμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS