Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λος Άντζελες: Βίντεο δείχνει δύο γυναίκες να κλωτσάνε και να βρίζουν άστεγο

Λος Άντζελες: Βίντεο δείχνει δύο γυναίκες να κλωτσάνε και να βρίζουν άστεγο

Viral έγινε στα social media βίντεο από παραλία του Λος Άντζελες. Σε αυτό φαίνεται ένας άστεγος να δέχεται επίθεση από δύο γυναίκες στην παραθαλάσσια περιοχή Venice.

Σύμφωνα με την Daily Mail που αναδημοσίευσε το βίντεο από το περιστατικό στο Λος Άντζελες, οι δύο γυναίκες ακούγονται να κατηγορούν  τον άστεγο άνδρα ότι άγγιξε τα στήθη τους!

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μία από τις γυναίκες φωνάζει, ενώ κοροϊδεύει τον άστεγο άνδρα: «Είσαι άσχημος γ@@@το. Σε μισούμε. Συνέχισε! Άγγιξέ με στα @@@@@@α γ@@@το μου…».

 

Η γυναίκα φάνηκε να χτυπάει τον άστεγο, ενώ αυτός βρισκόταν στο έδαφος.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, μία από τις δύο γυναίκες κλωτσάει με δύναμη τον άστεγο που παραμένει πεσμένος.

 

Λος Άντζελες: Άστεγοι και αντιδράσεις των κατοίκων 

Περαστικοί βγάζουν τα τηλέφωνά τους και καταγράφουν το συμβάν, ωστόσο κανείς δεν φαίνεται να παρεμβαίνει προς βοήθεια του θύματος, που φέρεται να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Το βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας καθώς τους τελευταίους μήνες έχουν πολλαπλασιαστεί οι σκηνές άστεγων στην παραλία Venice του Λος Άντζελες.

Όπως σημειώνει το δίκτυο Fox News, ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στη σκηνή του, ενώ ένας άλλος άστεγος συνελήφθη σε σχέση με τη δολοφονία.

Εργαζόμενοι της πόλης του Λος Άντζελες έχουν επιχειρήσει επανειλημμένα να εκδιώξουν (!) τους άστεγους, υποκαθιστώντας την αστυνομία…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις