Κόσμος

Λουιζιάνα: Κοριτσάκι που είχε χαθεί στο δάσος υπνοβατώντας εντοπίστηκε από drone με θερμική κάμερα

Μια παράξενη υπόθεση έρχεται στο φως από την Λουιζιάνα με ένα κορίτσι να εξαφανίζεται από το σπίτι του, καθώς άρχισε να υπνοβατεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το κοριτσάκι στη Λουιζιάνα βρέθηκε τελικά μετά από 24 ώρες με τη βοήθεια ενός drone που διέθετε θερμική κάμερα. Το βρήκαν να κοιμάται σε δάσος κοντά στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 10χρονη Πέιτον σηκώθηκε από το κρεβάτι της και άρχισε να υπνοβατεί. Τελικά την βρήκαν δύο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της σε ένα δάσος.

Όπως είναι φυσικό η είδηση της εξαφάνισής της 10χρονης σήμανε συναγερμό και υπήρχε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της.

Για το θέμα ενημερώθηκε και επαγγελματίας χειριστής drone από το Αρκάνσας που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση. Έκανε πάνω από 200 χιλιόμετρα και μαζί με τον εξοπλισμό του έσπευσε να βοηθήσει.

Η βοήθειά του αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά προκειμένου να εντοπίσει το κορίτσι σε ένα γειτονικό δάσος. Ήταν κουλουριασμένο στο έδαφος, ανάμεσα στα δέντρα.

Στο σημείο έφτασε φίλος της οικογένειας που ξύπνησε το κορίτσι και το γύρισε στο σπίτι του. Η Πέιτον δεν είχε πάθει το παραμικρό, απλά την είχαν τσιμπήσει κάποια κουνούπια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1