Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Λούτσα: Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό με έξι νεκρούς

Λούτσα: Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία για το μακελειό με έξι νεκρούς

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Τουρκίας για τη δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. 

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθησαν δέκα μέλη της συμμορίας του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, τα οποία φέρονται να ετοιμάζονταν για αντίποινα. Η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη και, μάλιστα, σχετικά πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, “κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν από το το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος, μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκτιμήθηκε ότι προετοιμάζονταν να δράσουν. Συνεπώς, προχωρήσαμε σε ταυτόχρονη επιχείρηση που έγινε σε διευθύνσεις στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Κατά την επιχείρηση 10 ύποπτοι συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις