Κόσμος

Lufthansa: Ακυρώνει 23.000 πτήσεις τον Μάρτιο και τον Απρίλιο!

Η Lufthansa ακυρώνει περίπου 23.000 πτήσεις μεταξύ 29 Μαρτίου και 24 Απριλίου λόγω του κορονοϊού.

«Περαιτέρω ακυρώσεις αναμένονται για τις επόμενες εβδομάδες», ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία σήμερα, Τετάρτη.

Οι αλλαγές πτήσεων της Lufthansa από τις 25 Απριλίου και μετά θα ανακοινωθούν αργότερα

Οι ανακοινωθείσες αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων αφορούν κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. «Με τις συγκεκριμένες ακυρώσεις, επιδιώκεται η διατήρηση μιας πτήσης του ομίλου ανά ήπειρο η οποία να συνδέει τους κόμβους της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών», σύμφωνα με τη Lufthansa.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας είχε ήδη ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα ότι σχεδιάζει εργασία με μειωμένο ωράριο και ότι λόγω της επιδημίας του κορονοϊού ο αριθμός των πτήσεων θα μειωθεί κατά 50% τις επόμενες εβδομάδες, ανάλογα με την περαιτέρω εξέλιξη της ζήτησης.

Πηγή: de.reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ώρα μηδέν για τη Γροιλανδία: Διπλωματικό μπρα ντε φερ Ευρώπης και ΗΠΑ, σε δοκιμασία ΕΕ και ΝΑΤΟ
Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι η Αμερική του Τραμπ δεν μπορεί να θεωρείται ούτε αξιόπιστος εμπορικός εταίρος ούτε εγγυητής της ασφάλειας - Τι είναι το «εμπορικό μπαζούκα» της ΕΕ και πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση της Γροιλανδίας
Το αρκτικό νησί της Γροιλανδίας
Προκλητικός Ντόναλντ Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον με όρους ειρήνης, αφού δε μου δώσατε το Νόμπελ»
Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στον πρωθυπουργό της Νορβηγίας πως «η Δανία δεν μπορεί να προστατεύσει αυτή τη γη από τη Ρωσία ή την Κίνα, και γιατί έχει ούτως ή άλλως "δικαίωμα ιδιοκτησίας";»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 21