Κόσμος

Λύγισε η Κριστίνα Αγκιλέρα – Ξέσπασε σε κλάματα [video]

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ξέσπασε σε δάκρυα, όταν παρέλαβε βραβείο από καταφύγιο γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η 38χρονη τραγουδίστρια -τραγουδοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα απευθυνόμενη στο κοινό, σε εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε με το βραβείο Ήρωας Κοινότητας (Community Hero) από την οργάνωση “The Shade Tree”.

Η οργάνωση προσφέρει στέγη και στήριξη σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν κίνδυνο στη Νότια Νεβάδα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα δώρισε στην οργάνωση ένα εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, στο Planet Hollywood.

“Είναι αποκρουστικό και συμβαίνει σε πάρα πολλούς ανθρώπους και είναι ένα θέμα που μου προκαλεί συναισθήματα, επειδή μεγάλωσα στη βία και επιβίωσα, όπως είμαι βέβαιη ότι πολλές από εσάς έχετε καταφέρει” είπε με δάκρυα στα μάτια, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram. “Με έχει επηρεάσει πολύ” πρόσθεσε.

“Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, της μουσικής που κάνω, των στίχων που γράφω, από το Fighter έως το Beautiful” συνέχισε η τραγουδίστρια, η οποία προηγουμένως μίλησε ανοιχτά για τη μητέρα της που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

“Πραγματικά βγαίνει από την καρδιά μου. Γι ‘αυτό δεν με πειράζουν τα δάκρυα και οι βλεφαρίδες που βγαίνουν επειδή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από μια βλεφαρίδα, έτσι;” είπε.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι και μητέρα τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή η βράβευσή της και δημοσίευσε φωτογραφίες της με το βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B3XqkD9Jhx-/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 10
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS