Κόσμος

Λύγισε ο Παλαιστίνιος πρέσβης στον ΟΗΕ – Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη Γάζα και τον πόνο των παιδιών

Εκπρόσωποι του ΟΗΕ και του Ισραήλ επιδόθηκαν σε μια άνευ προηγούμενου φραστική αντιπαράθεση και αλληλοκατηγορήθηκαν για την τραγική κατάσταση στη Γάζα

Λύγισε ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ Ριγιάντ Μανσούρ μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την κρίση στην Γάζα και την επισιτιστική κρίση με θύματα χιλιάδες παιδιά.

Το βίντεο από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ όπου συζητήθηκε η επισιτιστική κρίση στην Λωρίδα της Γάζας και η δυσκολία να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστίνιους που πλήττονται αφόρητα από την έλλειψη τροφίμων κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η στιγμή που συγκλόνισε τους πάντες ήταν όταν ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ Ριγιάντ Μανσούρ ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής ομιλίας περιγράφοντας τον «αφόρητο» πόνο των παιδιών στη Γάζα.

Από τη συνεδρίαση δεν έλειψαν και οι εντάσεις με τους με τους εκπροσώπους του ΟΗΕ και του Ισραήλ να επιδίδονται σε μια άνευ προηγούμενου φραστική αντιπαράθεση και να αλληλοκατηγορούνται για την τραγική κατάσταση στη Γάζα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, όταν εκπληρωθούν θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες με το Ιράν»
«Δεν έχω αμφιβολίες ότι πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να μας εξαφανίσει και για τον λόγο αυτόν ξεκινήσαμε αυτήν την επιχείρηση» τονίζει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου 4
Η Γερμανία επικροτεί τα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν – «Θεμιτό να εμποδιστεί η απόκτηση πυρηνικού όπλου»
Στο ζήτημα του εμπλουτισμού ουρανίου «το ίδιο το Ιράν έχει υπερβεί την κόκκινη γραμμή» και έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του, δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών
Καπνός υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη