Κόσμος

Μαδρίτη: Γυμνόστηθες ακτιβίστριες κατά του ακροδεξιού κόμματος Vox!

Γυμνόστηθες γυναίκες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους το σύνθημα “Αυτό δεν είναι πατριωτισμός, είναι φασισμός”, διέκοψαν την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ακροδεξιού κόμματος Vox στη Μαδρίτη.

Οι γυναίκες, μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, κατάφεραν να ανέβουν στην εξέδρα της εκδήλωσης, στην Πλάθα δε Κολόν στη Μαδρίτη, προτού να τις απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας.

Εκπρόσωπος του κινήματος, που εδρεύει στο Παρίσι, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μια πρωτοβουλία της Femen.

Το Vox, το ένα από τα πέντε κόμματα που εκτιμάται ότι θα εισέλθουν στο κοινοβούλιο, στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή (28.4.2019), θα είναι το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που εκλέγει βουλευτές από το 1982.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει εκτοξευτήρες βαλλιστικών πυραύλων στο δυτικό Ιράν
Το Ισραήλ απαγόρευσε τις δημόσιες συγκεντρώσεις, έκλεισε σχολεία και χώρους εργασίας και μετέφερε σε υπόγειες εγκαταστάσεις τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία
Καπνοί
Ο Μεντβέντεφ ειρωνεύεται τον Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν: «Ο ειρηνοποιός χτύπησε ξανά – Οι διαπραγματεύσεις ήταν βιτρίνα»
Η Μόσχα χαρακτήρισε «επικίνδυνη περιπέτεια» την πολεμική σύγκρουση - «Θέλουν να καταστρέψουν την κυβέρνηση επειδή δεν υποτάσσεται επιταγές τους»
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Ανατριχιαστική προειδοποίηση από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Όλες οι αμερικανικές βάσεις θεωρούνται νόμιμοι στόχοι
«'Ολες οι αμερικανικές βάσεις, οι πόροι και τα συμφέροντα σε ολόκληρη την περιοχή θεωρούνται νόμιμοι στόχοι για τις ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν»
Τεχεράνη 7