Κόσμος

Μαδρίτη: Τρεις νέες παγιδευμένες επιστολές – Η μία είχε παραλήπτη τον πρωθυπουργό

Σε πέντε ανέρχονται συνολικά οι παγιδευμένες επιστολές που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής στη Μαδρίτη.

Υπενθυμίζεται, πως την Τετάρτη εξερράγη στη Μαδρίτη μια επιστολή βόμβα στην ουκρανική πρεσβεία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε εταιρεία στρατιωτικού υλικού ακόμα ένα παγιδευμένο πακέτο.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός. Το νέο πακέτο εστάλη μέσω ταχυδρομείων σε αεροπορική βάση της Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την El Mundo, το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε πως είχε εντοπιστεί αντίστοιχη επιστολή με εκρηκτικό μηχανισμό που εστάλη με το συμβατικό ταχυδρομείο και είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Πέδρο Σάντσεθ.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι «φάκελος που περιείχε πυροτεχνικό υλικό» και απευθυνόταν «στον πρόεδρο της κυβέρνησης Πέδρο Σάντσεθ (…) εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε από τις υπηρεσίες ασφαλείας της προεδρίας της κυβέρνησης στις 24 Νοεμβρίου».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως εντοπίστηκε ένας επιπλέον εκρηκτικός μηχανισμός σε πακέτο στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας.

https://twitter.com/elmundoes/status/1598252558258159616?s=20&t=CwgyBpZFAFzS9L1HorrQmQ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το χρονικό της σύλληψης του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου - Οι κατηγορίες, ο Επστάιν, ο βασιλιάς Κάρολος και η οργή των Άγγλων
Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου, «το αγαπημένο παιδί» της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ, τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής λόγω της στενής σχέσης που είχε με τον Τζέφρι Επστάιν
Ο έκπτωτος πρίγκιπας Άντριου
Reuters: Οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες δεν «βλέπουν» λήξη του πολέμου στην Ουκρανία – «Θέατρο διαπραγματεύσεων»
«Η Ρωσία δεν επιδιώκει μια ειρηνευτική συμφωνία. Επιδιώκει τους στρατηγικούς της στόχους, και αυτοί δεν έχουν αλλάξει» δήλωσε ένας εκ των επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών
Πόλεμος στην Ουκρανία
Συγκλονίζει η μητέρα του δίχρονου αγοριού στην Ιταλία μετά τη μεταμόσχευση κατεστραμμένης καρδιάς και το «όχι» για νέα επέμβαση - «Όσο αναπνέει ελπίζω»
«Πρέπει να αντέξω, έχω άλλα δύο παιδιά», λέει η μητέρα για τον μικρό Ντομένικο που παραμένει στη ζωή μόνο χάρη σε ένα μηχάνημα που, όμως, βλάπτει προοδευτικά τα όργανα του
Η Patrizia Mercolino, μητέρα του μικρού παιδιού που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από μεταμόσχευση καρδιάς φεύγει από το νοσοκομείο Monaldi μαζί με τον πατέρα και συγγενείς στη Νάπολη της Ιταλίας