Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαφιόζος “αγόρασε” βρέφος (!) και το έκανε δώρο σε έναν από τους άνδρες του

Ίλιον

Πολλά είχαμε ακούσει για τους αρχηγούς της μαφίας. Το να αγοράζει μαφιόζος βρέφος για να το κάνει… δώρο σε έναν από τους άνδρες του, μάλλον ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Il Mattino. Ο μαφιόζος που φέρεται να έκανε δώρο ένα… νεογέννητο σε έναν από τους άνδρες του είναι επικεφαλής μιας από τις οικογένειες της Καμόρα, της ναπολιτάνικης μαφίας.

Ο μαφιόζος βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας που κάνει δικαστής αρμόδιος για την καταπολέμηση της δράσης της μαφίας. Φέρεται να έδωσε 10.000 ευρώ σε έναν από τους άνδρες του για να αγοράσει (!) ένα νεογέννητο που έφερε στη ζωή μια γυναίκα από την ανατολική Ευρώπη.

Ο «boss» της Καμόρα αντιμετωπίζει έρευνα για πλαστογραφία και ψευδείς ληξιαρχικές καταχωρίσεις για μαφιόζικους σκοπούς.

Κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του δικαστή που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα για την υπόθεση, το οποίο έφτασε στην κατοχή της εφημερίδας, ο μαφιόζος ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «επιδείξει τη δύναμη της συμμορίας του στην περιοχή του», ότι δηλαδή είναι τόση που του επιτρέπει να αγοράσει «έναν γιο για έναν από τους άνδρες του».

Η ιταλική δικαιοσύνη θέλει να εξακριβώσει αν πίσω από την υπόθεση βρίσκεται παράνομη εμπορία βρεφών ευρείας κλίμακας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις