Κόσμος

Μαϊάμι: 21χρονος Έλληνας ανάμεσα στους αγνοούμενους στην 12οροφη πολυκατοικία που κατέρρευσε

Εναγωνίως προσπαθούν οι διασώστες να εντοπίσουν τους αγνοούμενους στην 12οροφη πολυκατοικία που κατέρρευσε στο Σέρφσαϊντ στο Μαϊάμι.

Ήδη έχουν βρεθεί 5 νεκροί, ενώ αγνοούνται άλλοι 156 άνθρωποι. Οι ελπίδες για τη ζωή τους είναι ελάχιστες.

Πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, μιλούν για έναν Έλληνα ανάμεσα σε αυτούς. Πρόκειται για τον 21χρονο Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, φοιτητή σε πανεπιστήμιο του Βάντερβιλ. Η οικογένειά του μένει στο Τέξας και έχει καταγωγή από Θεσσαλονίκη και Ξάνθη.

Μάλιστα, ο παππούς του είχε φιλοξενήσει Έλληνες δημοσιογράφους που είχαν πάει στο Τέξας για να καλύψουν τον φονικό τυφώνα Κατρίνα τον Αύγουστο του 2005.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος Ανδρέας είχε μεταβεί στην περιοχή για να επισκεφτεί κάποιο φίλο του. Η οικογένεια ζει δραματικές στιγμές, με τον πατέρα του να δηλώνει πως προσπαθούν να βρουν τον Ανδρέα στα νοσοκομεία της πόλης.

Ο 21χρονος είχε πάει εκεί για διακοπές να επισκεφθεί κάποιον φίλο του. Ο πατέρας του σε δηλώσεις του ανέφερε ότι όλοι βρίσκονται στο Μαϊάμι και προσπαθούν να βρουν τον Ανδρέα στα νοσοκομεία της πόλης.

miami

MIAMI BUILDING Collapse Reuters

MIAMI BUILDING Collapse Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
29 παιδιά σκοτώθηκαν στον «πόλεμο» μεταξύ αντιπάλων καρτέλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 97 οι αγνοούμενοι
Ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του «Ελ Τσάπο» και της φράξιας του «Ελ Μάγιο» στην πολιτεία Σιναλόα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους, ενώ άλλοι 1.400 αγνοούνται
Εθνικοί φρουροί αποκλείουν μια περιοχή όπου ένα πτώμα βρίσκεται σε δρόμο στην πόλη Culiacan της πολιτείας Sinaloa
Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης στις ΗΠΑ - «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»
Το βίντεο σηματοδοτεί μια καινοτόμα χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα, που αντιμετωπίζει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία με ένα μείγμα έντονου ενδιαφέροντος και δέους
Το ολόγραμμα του δολοφονημένου Κρίστοφερ Πέλκι