Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μάιλι Σάιρους: Θα μεταναστεύσω αν βγει πρόεδρος ο Τραμπ!

Μάιλι Σάιρους: Θα μεταναστεύσω αν βγει πρόεδρος ο Τραμπ!

Εκτός εαυτού έχει βγει η Μάιλι Σάιρους με το ενδεχόμενο να είναι επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ο Ντόναλντ Τραμπ. Στις αναρτήσεις της στα social media “στολίζει” τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων με διάφορα “γαλλικά”. Μάλιστα έχει σίγουρη τη μετανάστευση αν ένα τέτοιο σενάριο γίνει πραγματικότητα.

“Ναι, ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλό μου…” σχολίασε δίπλα σε μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ. “Πραγματικά γ*μήστε αυτά τα σκ*τά. Θα μεταναστεύσω αν αυτός γίνει πρόεδρός μου! Δεν λέω πράγματα που δεν εννοώ”, έγραψε στο Instagram εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της. Η νέα της ανάρτηση έρχεται μετά το τελευταίο ποστ “ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας γ*αμημένος εφιάλτης”.

Η 23χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται εξοργισμένη. “Με φοβίζει απίστευτα και με λυπεί. Όχι μόνο για τη χώρα μου αλλά και για τα ζώα που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο. Η καρδιά μου έχει σπάσει σε 100.000 κομμάτια… νομίζω ότι θα κάνω εμετό.. αυτή η φωτογραφία είναι τόσο ενοχλητική.. δεν ΕΙΣΑΙ το πεπρωμένο! Δεν είναι δουλειά σου να αποφασίσεις πότε θα τελειώσει η ζωή ενός ζωντανού.. και Ντόναλντ Τραμπ δεν είσαι καλός όσο και αν πιστεύεις πως είσαι”. Σε άλλη φωτογραφία που πόσταρε σχολίασε “θα κάνω εμετό. Έτσι θα είναι το μέλλον μας με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Η Μάιλι Σάιρους υποστηρίζει τον Δημοκρατικό υποψήφιο Bernie Sanders. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε με τον Sanders και τον φίλο και συνεργάτη της Wayne Coyne έγραψε “οι δύο αγαπημένοι μου μάγκες. Λιώνει η καρδιά μου!”.

Πηγή: Foxnews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε