Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μακελειό στη Φλόριντα: Δίνουν “στεγνά” τον αστυνομικό που δείλιασε! [vid]

μακελειό στη Φλόριντα
Φωτογραφία από Twitter / @MSNBC

Εϊναι η στιγμή που το μακελειό στη Φλόριντα ξεκινά. Ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ πυροβολεί στα τυφλά, όμως ο αστυνομικός Σκοτ Πίτερσον δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει μαθητές και καθηγητές!

Μια συνταρακτική αποκάλυψη βλέπει το “φως” της δημοσιότητας για το μακελειό στη Φλόριντα. Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει όλα αυτά που γράφονταν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης εδώ και μέρες.

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2018, όταν ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ έμπαινε στο σχολείο της κομητείας του Μπρόουαρντ και άνοιγε πυρ στα τυφλά. Εκτέλεσε εν ψυχρώ 17 ανθρώπους. 17 ζωές χάθηκαν τόσο άδικα, σε μια ακόμη αιματηρή ένοπλη επίθεση στις ΗΠΑ. Μια από τις εκατοντάδες που έχουν καταγραφεί στη χώρα που όμως… αρνείται να απαγορέψει την οπλοκατοχή!

Όλα δείχνουν πως ο Κρουζ κοιτάζει κατάματα την θανατική ποινή. Ωστόσο ό, τι κι αν αποφασίσουν οι αμερικανικές Αρχές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: 17 οικογένειες θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους…

Κι εδώ έρχεται ξανά στο προσκήνιο το εξής ερώτημα: Θα μπορούσε να αποτραπεί η επίθεση; Όπως δείχνει ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, η απάντηση είναι πως ναι, θα μπορούσε να αποτραπεί.

Κι αυτό διότι το βίντεο αυτό δείχνει τι έκανε, ή μάλλον τι… δεν έκανε ο Σκοτ Πίτερσον. Πρόκειται για τον αναπληρωτή σερίφη της κομητείας Μπρόουαρντ της Φλόριντα. Ο οποίος ανοιχτά κατηγορείται πως έκανε… τον κινέζο την στιγμή της επίθεσης!

Ακόμη κι ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τον χαρακτήρισε δειλό, αφού ενώ βρισκόταν στο σχολείο για υπηρεσία, δεν αντέδρασε ώστε να προστατεύσει αθώες ζωές ενώ ο μακελάρης σκορπούσε τον θάνατο.

Κάτι που τελικά αποδεικνύεται περίτρανα στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το αμερικανικό MSNBC.

Οι εξοργιστικές εικόνες από το μακελειό στη Φλόριντα

Δεν ήταν μόνο ο Τραμπ, όμως, εκείνος που κατηγόρησε τον Πίτερσον. «Αυτό που είδα ήταν ένας βοηθός σερίφη να φτάνει στη δυτική πλευρά του κτιρίου 12, να παίρνει θέση εκεί. Δεν μπήκε ποτέ μέσα», δήλωσε επίσης ο σερίφης, Σκοτ Ίσραελ.

Το κτίριο 12 είναι εκείνο όπου, σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης του μακελειού σκότωσε τα περισσότερα θύματα. Σύμφωνα με τον Ίσραελ, το περιστατικό διήρκησε έξι λεπτά. Ο Πίτερσον έφτασε στο κτίριο, 90 δευτερόλεπτα αφού ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Και έμεινε έξω από αυτό για τέσσερα λεπτά!

Click4more: “Λέτε, λέτε, λέτε… Εμείς λέμε μ@λ@κίες”! Η μαθήτρια που “διέλυσε” τον Τραμπ, αποδόμησε το αφήγημα της οπλοκατοχής και συγκλόνισε τον κόσμο!

Όταν ρωτήθηκε τι θα έπρεπε να έχει κάνει ο βοηθός σερίφη, ο Ίσραελ απάντησε: «Να πάει μέσα, να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο, να σκοτώσει τον δολοφόνο».

Του λόγου (του) το αληθές αποδεικνύει το βίντεο. Το οποίο δεν έχει “πιάσει” τον μακελάρη να ανοίγει πυρ. Έχει “πιάσει” όμως τον Σκοτ Πίτερσον, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να… ειδοποιήσει τους συναδέλφους του μέσω ασυρμάτου! Αλλά όχι να τρέξει στο κτίριο όπου γράφονταν ο τραγικός επίλογος…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις