Κόσμος

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Σοκάρουν οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων – Δυσαρεστημένος εργαζόμενος ο δράστης!

Σοκαριστικές οι περιγραφές ανθρώπων που έζησαν τις τρομακτικές στιγμές από το μακελειό στη Βιρτζίνια, με δράστη έναν δυσαρεστημένο πρώην υπάλληλο του δήμου!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ένοπλος που σκότωσε 12 ανθρώπους σε δημοτικό κτίριο της περιοχής Βιρτζίνια Μπιτς, πριν πεθάνει από τα πυρά που δέχθηκε από τους αστυνομικούς, αναγνωρίστηκε ως ένας απογοητευμένος μηχανικός και συνάδελφος των περισσότερων από τα θύματα της επίθεσης.

Δείτε τις συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων του μακελειού:

Όλα τα θύματα εκτός από ένα εργάζονταν για την πόλη, σύμφωνα με δηλώσεις τοπικών αξιωματούχων στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Πρόκειται για έναν εργολάβο που περίμενε την έκδοση μιας άδειας.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι.

Ο ένοπλος, ΝτιΓουάιν Γκράντοκ ήταν εργαζόμενος στην διεύθυνση των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας της πόλης για περίπου 15 χρόνια, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Τζέιμς Σερβέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ