Κόσμος

Μακελειό στην Αγία Νάπα: 25 σφαίρες εναντίον αθώων!

Άφωνη παρακολουθεί η Κύπρος τις λεπτομέρειες από το μακελειό που έγινε σε καφετέρια στην Αγία Νάπα με θύματα αθώους θαμώνες.

Ο εκτελεστής, που είχε στόχο γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, πυροβολούσε αδιακρίτως εναντίον των θαμώνων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις Κύπριοι και μια κοπέλα από την Ελλάδα. Σημαντική λεπτομέρεια: ο στόχος του εκτελεστή δεν ήταν καν μέσα στην καφετέρια και είχε αναχωρήσει 20 λεπτά πριν.

Έπειτα από σαρωτικές έρευνες στη γύρω περιοχή, τα μέλη του Εγκληματολογικού Τμήματος της Αστυνομίας εντόπισαν το όπλο, ένα καλάσνικοφ, που χρησιμοποίησε ο δράστης, πεταμένο σε υπόγειο χώρο του Μουσείου «Θάλασσα», σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την καφετέρια.

Click4More Αγία Νάπα: Η στιγμή που ο δράστης γαζώνει την καφετέρια! Video ντοκουμέντο

O δράστης φορούσε κουκούλα, ήταν πεζός και είχε στήσει καρτέρι.  Έριξε περίπου 25 πυροβολισμούς, ενώ στη σκηνή βρέθηκαν 20 κάλυκες.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού στην καφετέρια, με τους θαμώνες να προσπαθούν να κρυφτούν για να γλυτώσουν από τα πυρά. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός από δρόμο πίσω από την καφετέρια, κατευθύνθηκε προς το Μουσείο «Θάλασσα», πέταξε το Καλάσνικοφ στην καταπακτή και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες

Οι τέσσερις τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περίθαλψη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για τρεις άντρες, δύο 38χρονους κι έναν 32χρονο, και για μιαν 26χρονη κοπέλα. Σοβαρότερα τραύματα φέρει η 26χρονη από την Ελλάδα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

πηγή: politis.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με τον όρο να ανοίξουν, άμεσα, τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου - Την Παρασκευή στο Ισλαμαμπάντ αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ 5