Κόσμος

Μακελειό στην Καμπούλ – Τουλάχιστον 40 νεκροί από εκρήξεις κοντά σε σχολείο

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί από πολλαπλές εκρήξεις κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του αφγανικού υπουργείου των Εσωτερικών.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ αυξήθηκε σε 25, ενώ οι τραυματίες είναι 52, σύμφωνα με το υπουργείο των Εσωτερικών του Αφγανιστάν.

Προηγούμενα, είχε γίνει γνωστό ότι μία έκρηξη κοντά σε σχολείο στο δυτικό τμήμα της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν, προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δέκα ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων, δήλωσε ανώνυμα, ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφάλειας.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Ταρίκ Αριαν είχε δηλώσει αρχικά, ότι υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες από την έκρηξη, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή αριθμό ή την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μονάχου, ύψωσαν ιρανικές σημαίες και διαδήλωσαν κατά των αρχών του Ιράν
Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ρεζά Παχλαβί στη Διάσκεψη του Μονάχου, εκείνος κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να «βοηθήσει» τον ιρανικό λαό, δηλώνοντας ότι ήρθε η «ώρα να τεθεί τέλος στην Ισλαμική Δημοκρατία»
μοναχο ιραν