Κόσμος

Μακελειό στο Μιζούρι: Ένοπλος σκότωσε τέσσερις πριν πέσει κι ο ίδιος νεκρός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αστυνομία του Μιζούρι ακόμη ερευνά για να εξακριβώσει το κίνητρο του δράστη.

Πέντε άνθρωποι -συμπεριλαμβανομένων ενός αστυνομικού και του μακελάρη- σκοτώθηκαν σε ανταλλαγή πυρών, σε πρατήριο καυσίμων στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Springfield, Paul Williams, τα τρία θύματα είναι πολίτες, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός και ένας πολίτης.

Ο Williams ανέφερε πως η αστυνομία δέχθηκε αναφορές για έναν ένοπλο που πυροβολούσε από το αυτοκίνητό του σε αρκετά σημεία του Springfield, αργά το βράδυ της Κυριακής 15/3/2020 (τοπική ώρα).

Το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στο πρατήριο καυσίμων και ο ένοπλος έτρεξε μέσα στο κατάστημα και συνέχισε να πυροβολεί. Οι πρώτοι δύο αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου δέχθηκαν τα πυρά.

Άλλοι αστυνομικοί απομάκρυναν τους τραυματίες συναδέλφους του, ενώ είδαν τους τρεις νεκρούς πολίτες. Ο δράστης επίσης βρέθηκε νεκρός, πιθανότατα από αυτοπυροβολισμό, ανάφερε ο Williams.

Η αστυνομία ακόμη ερευνά για να εξακριβώσει το κίνητρο του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισπανία: Μέχρι το 2030 θα λειτουργεί ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της χώρας
Η κυβέρνηση Σάντσεθ διατηρεί σε λειτουργία το Αλμαράθ για δύο επιπλέον χρόνια - Η μεγάλη διακοπή ρεύματος του 2025 και οι αναταράξεις στις αγορές ενέργειας επανέφεραν τη συζήτηση για την ενεργειακή ασφάλεια
Πυρηνικός σταθμός, Ισπανία
Ο Νάιτζελ Φάρατζ κέρδισε τον Κόμη Σκουπιδοπρόσωπο και επανεξελέγη βουλευτής στη Βρετανία
Ο Κόμης Σκουπιδοπρόσωπος, οι πολιτικές του οποίου περιλαμβάνουν την επιβολή ανώτατης τιμής στο παγωτό χωνάκι, την «εθνικοποίηση» της τραγουδίστριας Αντέλ και άλλα, εξασφάλισε 26,7%
Ο Νάιτζελ Φάρατζ (Reuters) και ο Κόμης Σκουπιδοπρόσωπος